SAP Production Planning

Wil jij werken bij een dynamisch, groeiend

Wil jij werken bij een dynamisch, groeiend en internationaal bedrijf als SAP PP / logistiek expert waarbij je op het snijvlak werkt tussen business(bedrijfsprocessen) en IT? Lees dan snel verder.

Binnen The Cargo Control Company wordt de afdeling IT gezien als een ‘business enabler’. IT is als business partner betrokken bij zeer veel projecten en initiatieven en heeft een organisatie brede functie. Als SAP Application Specialist sta je midden in het bedrijf. De productielocaties in Konin (Polen) en Merthyr (Wales), alsmede de verschillende verkoopkantoren in Europa en logistieke centra maken gebruik van SAP. Hierbij worden de modules productie planning, S&D, supply chain en FI/CO met SAP ondersteund.

Wat ga je doen?

Als SAP Application Specialist Productie heb je kennis van de verschillende relevante SAP modules en ben je in staat wijzigingsverzoeken en projecten vanuit de business te beoordelen en uit te voeren, waar nodig kun je ook consultants aansturen.

 • Jouw kracht zit met name in de SAP module PP, maar een goede kennis en ervaring op algemeen logistiek gebied (S&D, Supply chain) is absoluut een pre;
 • Je begeleid de organisatie bij implementatie, testen en inregelen van de bedrijfsprocessen met de gebruikers.
 • Je behoud de functionele overzichtsrol: je analyseert het gebruik, doet aanbevelingen (pro-actief), begeleid wijzigingen en stuurt anderen aan waar nodig.
 • Je bent in staat procesmatig te denken en de business te betrekken in het change management proces

Wie ben jij?

Wij zoeken een SAP PP’er die voldoet aan onderstaand profiel, herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding met een sterke ICT component en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als SAP Application Specialist en je hebt ruime ervaring met werken in een internationaal speelveld.
 • Je bent pragmatisch, flexibel, hands-on maar kunt ook anderen aansturen.
 • Je bent communicatief vaardig zowel op management als op operationeel niveau.
 • In de rol van SAP Application Specialist PP / logistiek heb je ervaring met het uitvoeren van SAP projecten in een productie omgeving.
 • Je bent in staat business requirements op te stellen en te vertalen naar een functionele applicatie inrichting in SAP.
 • Je doet (project)voorstellen aan het betrokken Management.
 • Je zal primair opereren vanuit ons kantoor in Tiel, met regelmatig een reis naar 1 van de fabrieken.

Wat krijg jij er voor terug?

Wie bieden je een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om binnen een energiek en dynamische bedrijf te ondernemen op internationaal niveau. Je krijgt de mogelijkheid om je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen. Daarnaast vind je bij ons een open cultuur in een informele werkomgeving, waar de kernwaarden ondernemerschap, verantwoordelijkheid en samenwerken voorop staan. Uiteraard bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, met oog voor persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel je je aangesproken door deze vacature? Stuur ons dan jouw motivatie in maximaal 5 regels via j.schipper@cargocontrolcompany.com

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan Schipper via 06-2084 2418.

Over Cargo Control Company

Cargo Control Company (C3), met haar merken Loadlok en Roland, is in 1984 in Rotterdam opgericht voor de productie van ladingzekeringsystemen (Loadlok) en zeilen (Roland) voor heavy-duty wegtransport. C3 bedient een verscheidenheid aan markten vanuit 9 verkoopkantoren in Europa. Daarnaast beschikken ze over 2 productiebedrijven en meer dan 500 zeer ervaren medewerkers in techniek, R&D, productie, verkoop, supply chain en distributie.

C3 is de meest gespecialiseerde leverancier van ladingzekeringsystemen in Europa en levert aan OEM’s, carrosseriebouwers, transportfirma’s en industrie. De oplossingen helpen laadcapaciteit te vergroten, het gebruik te vereenvoudigen en kostbare vracht te beschermen, zowel voor wegtransport, als voor vervoer per spoor, over zee en door de lucht luchtvracht. C3 exporteert haar producten naar 42 landen wereldwijd.